Petra Liuski

Kyckling med senap

Lämna en kommentar

I kväll blev det en lättlagad middag. Jag slängde in frysta kycklingfiléer (med bland annat senap på) i ugnen – och GOTT blev det. Här kommer receptet:

Kyckling med senapmustard, stock xchnge

4 kycklingfiléer

ca. 0,5 dl rapsolja

2-3 msk japansk soya

1 vitlöksklyfta

2-3 msk senap (vilken som helst, tar du en stark kan du vara försiktigare med mängden)

2-3 msk worcestershiresås

peppar

1. Lägg filéerna i en form – hela om de är frysta, delade om de är tinade.

2. Ringla över alla övriga ingredienser – du kan höfta, det är inte så noga med mängden.

3. In med det hela i ugnen (ca 180-190 grader för varmluft) i ca 30 minuter.

4. Använder du frysta filéer – ta ut formen ur ugnen efter 5-10 minuter och skär filéerna i bitar så får de mer smak och det går snabbare.

5. Klart!

Servera med en matig sallad och ett gott bröd. Mums!

Annonser

Författare: Petra Liuski

Jag är kommunikationsstrateg, författare och föreläsare. Driver eget, njuter av det goda och drömmer stort.

Kommentera gärna, det uppskattar jag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s