Petra Liuski

Het kyckling & bacongryta (mjölkfri)

Lämna en kommentar

I kväll blev det snabbmat hemma hos oss – i form av kyckling och bacongryta. Det blev lite av en pytt i panna då jag tog det vi hade hemma.

Du behöver:

2 grillade kycklingfiléer

2 paket bacon

1 frp tomatkross med basilika

2 msk balsamvinäger

2 vitlöksklyftor

1 rödlök

1 tsk sambal oelek

0,5 dl iMat

peppar

persilja

Gör så här:

1. Hacka lök och vitlök – hetta upp i stekpanna.

2. Stek bacon i en separat stekpanna om du vill kunna hälla av en del av fettet, annars steker du det tillsammans med löken.

3. Tärna kycklingen och lägg ner med löken. Häll ner tomatkross och vinäger. Krydda lätt med svartpeppar och sambal. Tillsätt bacon och rör om. Låt puttra en stund.

4. Smaka av, krydda ev ytterligare. Garnera med iMat och persilja.

Servera gärna med ris och sallad.

Annonser

Författare: Petra Liuski

Jag är kommunikationsstrateg, författare och föreläsare. Driver eget, njuter av det goda och drömmer stort.

Kommentera gärna, det uppskattar jag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s