Petra Liuski

Äntligen får sopporna en käftsmäll!

Lämna en kommentar

Xtravaganza i Umeå har hamnat i ordentligt blåsväder. I dagens lokalmedia går föredetta platschefen ut med att säga att de lurat kunderna och fått dem att fortsätta med sopporna trots att kunderna drabbats av bölder, utslag och håravfall på grund av Xtravaganzas soppor. Det är vansinne! Sverigechefen dementerar så klart, men att platschefen offentligt går ut med en ursäkt via media och blogg, det talar sitt tydliga språk.

Och jag får vatten på min kvarn. Även om jag varken är läkare eller dietist så har jag alltid hävdat att dieter med soppor av detta slag är bland det sämsta man kan utsätta sin kropp för och jag blir inte mindre övertygad nu kan jag säga. En dietist som kan sin sak däremot är Elin från Dietistkonsult Norr. Hon har skrivit om riskerna med denna soppdiet på bloggen. Alla ord understryker vilket vansinne det här är – läs och lär.

Med detta ståhej kring Xtravaganza hoppas jag att kunderna får upprättelse eller ersättning på något sätt och att folk i gemen börjar inse vikten av KUNSKAP och SUNDA KOSTVANOR. Man kan gå ner i vikt, om man så önskar, utan svältdieter, soppor och annat. Det tar kanske längre tid men det håller också avsevärt mycket längre.

Så just ni vill jag helst av allt ropa ÄNTLIGEN. Äntligen går det kanske upp ett ljus hos fler…

Bild: petra.livskick.nu

Annonser

Författare: Petra Liuski

Jag är kommunikationsstrateg, författare och föreläsare. Driver eget, njuter av det goda och drömmer stort.

Kommentera gärna, det uppskattar jag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s