Petra Liuski

Sommarmorgon – och jag får äntligen jobba!

2 kommentarer

Jaaa! Det känns faktiskt kul att få gå iväg till jobbet idag. Jag riktigt längtar efter att få använda huvudet på riktigt. På schemat står några möten och idel inlärning. Spännande!

Nu gäller det bara att hålla korpgluggarna öppna med tanke på nattens bristfälliga sömn. Oj, vad jag lider med Jonah – det kliar överallt för lillstackaren och han har vaknat åtskilliga gånger och varit ledsen. Stackaren. Men för min del hjälper kaffe och aktivitet för att dagen ska funka. Hoppas Jonah och Krille hittar någon bra lösning för kliet.

Så – nu är jag nyfiken som vanligt. Berätta, hur brukar du reagera på att ofrivilligt vara borta länge från jobb och rutin?

Bild: petra.livskick.nu

Annonser

Författare: Petra Liuski

Jag är kommunikationsstrateg, författare och föreläsare. Driver eget, njuter av det goda och drömmer stort.

2 thoughts on “Sommarmorgon – och jag får äntligen jobba!

  1. Jag känner mig frustrerad och tänker ”nu igen”, och det värsta är att man bryr sig om vad alla andra tänker och tycker på jobbet, och hemma får man ändå inget gjort om barnen är sjuka. Nä, man får tänka till och känna lugnet och komma fram till att man inte kan göra så mycket åt det, ingenting vi kunde rå över. Barnen/familjen är viktigast, sen ens egen hälsa och därefter kan vi ta jobbet! Hoppas lillkillen kryar på sig och att det inte blir alltför besvärligt med kopporna!
    kram!

    • jag håller med. Man måste få vara hemma och ta hand om familjen utan att få dåligt samvete. Jag har försökt få saker gjort hemma ibland men som du skriver så är det svårt om inte omöjligt med sjuka barn. Men i perioder av långt hemmavarande blir jag less som sagt – då längtar jag bort och ut. Men mest efter att alla ska få vara friska.

      Här kryas det på, men långsamt.. Tack. Kram

Kommentera gärna, det uppskattar jag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s