Petra Liuski

Bästa pricken-över-i till efterrätterna!

2 kommentarer

Kokos är en av de mest underskattade små extra smaksättarna som finns. Vanlig riven kokos är jättegott att strö över fruktsallad, glass, paj med grädde osv. MEN testa att rosta den rivna kokosen istället – det är en smaksensation utan dess like.

Numera har jag alltid en liten skål färdigrostad kokos i skafferiet som jag kan ta ur och strö över frukt och bär närhelst jag vill. Rekommenderas!

Bild: petra.livskick.nu 

Annonser

Författare: Petra Liuski

Jag är kommunikationsstrateg, författare och föreläsare. Driver eget, njuter av det goda och drömmer stort.

2 thoughts on “Bästa pricken-över-i till efterrätterna!

  1. Rostad kokos är bomben till mat också! Särskilt thai-inspirerade fiskrätter.

Kommentera gärna, det uppskattar jag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s