Petra Liuski

Jag = en kontaktannons!

Lämna en kommentar

”Jag är en 34-årig tjej som gillar hemmakvällar, lugna långpromenader och att bara vara. Jag dricker gärna te i massor och ligger helst och myser i soffan.” Jag ÄR en dålig kontaktannons! Nej, vi ska inte gå skilda vägar och det är heller inte så här jag vill ha min vardag. Men just nu är det tyvärr så här. Och jag ogillar det skarpt.

Jag vill ha mer fart och mer kaffe 🙂 Just nu är jag på bättringsvägen efter någon form av maghistoria (misstänker Jonahs släng sedan helgen som ursprung) och jag längtar tills jag har energi igen. Jag vill ut och jogga eller gymma (bara någonting som tröttar ut mig fysiskt), jag vill irra omkring mellan sjutton olika saker (till skillnad från status snigelfart”) och jag vill äta och dricka det jag har lust med (utan att hela magpaketet krampar ihop). Nu är det lite väl stillsamt och tråkigt här hemma tycker jag. 

Lägger min förhoppning på morgondagen och hoppas på en vändning då! Men vet ni – det härliga i denna mindre form av misär är att de sociala medierna har en lugnande effekt. Kontakt med omvärlden och dialog i realtid fastän jag befinner mig hemma allena. DET kallar jag bra tidsfördriv!

Bild: petra.livskick.nu (bild från i våras)

 

Annonser

Författare: Petra Liuski

Jag är kommunikationsstrateg, författare och föreläsare. Driver eget, njuter av det goda och drömmer stort.

Kommentera gärna, det uppskattar jag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s