Petra Liuski

Krämig kall sås med vitlök, dill och citron

Lämna en kommentar

Det här är en perfekt kall sås att servera till fisk eller skaldjur. I och med att den inte bara består av majonnäs känns den lätt och fräsch.

för ca 4 portioner:

1 burk YOSA mat & dipp

ca 1 dl lätt majonnäs

saft och rivet skal från en halv citron

1 stor vitlöksklyfta

färsk dill

salt, peppar

Blanda alla ingredienser, smaka av och voilà!

Annonser

Författare: Petra Liuski

Jag är kommunikationsstrateg, författare och föreläsare. Driver eget, njuter av det goda och drömmer stort.

Kommentera gärna, det uppskattar jag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s