Petra Liuski

Inspirerande möten: Marlene Stenvall

Lämna en kommentar

Jag träffade Marlene Stenvall i förrgår för lite affärssnack, och måste få säga att det här är en tjej som imponerar. Många är vi som drömmer om framtiden och vet vad vi vill göra, men vi är rätt få som faktiskt gör något åt det. Marlene har gjort det. Hon har tagit sats och hoppat.

För snart två år sedan sade Marlene upp sig från en tillsvidareanställning som chef på ett mellanstort företag för att satsa på eget. Mitt i detta var hon dessutom gravid i sjätte månaden och frågorna från omgivningen var många. Men Marlene visste vad hon ville, såg chansen och tog den.

Idag driver Marlene företaget Fkon tillsammans med sin far och ångrar sig inte en sekund. Att få vara sin egen och utvecklas är drivkraften som får henne att fortsätta. Friheten och ansvaret stärker. Det råder absolut ingen tvekan om att Marlene kommer att nå stor framgång vad hon än tar sig för – hon besitter en målmedvetenhet som är exceptionell. Detta i kombination med en ödmjukhet för utmaningar och nätverkande är ett framgångsrecept värt att kopiera.

Annonser

Författare: Petra Liuski

Jag är kommunikationsstrateg, författare och föreläsare. Driver eget, njuter av det goda och drömmer stort.

Kommentera gärna, det uppskattar jag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s