Petra Liuski

Inspirerande möte med Umeågruppen

5 kommentarer

Fylld av inspiration, nyfikenhet och en massa energi – det är resultatet av kvällens möte med delar av Umeågruppen. I kväll diskuterade vi säkerhet, tävlingar och lite bloggbeteende över gott fika på café Station. Mycket intressant och givande!

En lite kul insikt jag gjorde precis efter träffen var att ingen av oss fotade och bloggade. Mer eller mindre luttrade bloggare borde väl göra det? Men icket. Och jag tror att det beror på att vi kom, vi sågs och vi pratade. Ja, som vi pratade! Vi hann bara innanför dörren på fiket så var det igång – inte en tillstymmelse till avbrott. Så även om vi är aktiva vid tangentborden så har vi inte förlorat förmågan att socialisera och umgås på riktigt. Tvärt om så tror jag att det ena öppnat nya dörrar för det andra.

Kvällens härliga sällskap var Sara, Johanna, Karolina, Annelie och Annika. Kika in på deras bloggar så ser ni var min känsla av inspiration i kväll kommer ifrån.

Annonser

Författare: Petra Liuski

Jag är kommunikationsstrateg, författare och föreläsare. Driver eget, njuter av det goda och drömmer stort.

5 thoughts on “Inspirerande möte med Umeågruppen

  1. Pingback: Nerifrån och upp « a Lady & a Tramp

  2. Ja, det har du ju rätt i! Ingen fotade. Ganska skönt ändå. 😉 Tack för en trevlig och inspirerande kväll! Ser redan fram emot nästa gång.

  3. Hej! Såg på twitter att du sökte bloggare/twittrare i Umeå/Västerbotten. Jag läser Medie & kommunikation vid Umeå Uni. och bloggar privat på http//erikalindblad.blogg.se och som webbredaktör på vilhelminabloggen.se. Vet inte vad du ska använda det till, men du får gärna hänvisa till någon av bloggarna.

    Inspirerande blogg du har!

Kommentera gärna, det uppskattar jag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s