Petra Liuski

Chipstips till maten

7 kommentarer

image

Det här är ett roligt och enkelt sätt att piffa upp middagen på. Gör egna rotsakschips.

Fritera hyvlade strimlor av valfri rotsak, salta och peppra – et volià. Jag använde mig av kålrot senast (bilden) och friterade i rapsolja i en vanlig tjockbottnad kastrull. Testa!

Annonser

Författare: Petra Liuski

Jag är kommunikationsstrateg, författare och föreläsare. Driver eget, njuter av det goda och drömmer stort.

7 thoughts on “Chipstips till maten

  1. åh det vill jag prova!
    alltid drömt om att göra egna chips… av nån anledning aldrig blivit av…

  2. Det låter gott.
    Stina

  3. Kul ide, ser ju super gott ut. Ska testa. 😉

  4. Gott ser det ut! Jag har dessvärre ätit chips till det mesta verkar det som… det är JAG som är julegris i år!

Kommentera gärna, det uppskattar jag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s