Petra Liuski

Ville ta med mig honom hem

4 kommentarer

Jag var precis till skolan för att följa Jonah till skolsköterskan. Sprutdags. Allt gick bra, och allt var frid och fröjd. Vi satt och läste lite innan, i väntrummet och jag hann med att smyga till mig en kram eller två. Sedan då allt var klart fick jag en sådan där överväldigande känsla av att jag ville ta hem honom för att mysa och kramas hela dagen. Inte för att han behövde det överhuvudtaget – han skuttade glatt iväg till klassrummet – nej, för att jag behövde det. Mammahjärtat bultade nog lite extra starkt idag, kanske för att jag i skolmiljön såg att han blivit så stor min lillprins.

Så vad tror ni – är det ok att tjuva med sig sin son hem från skolan för att gosa? Tror inte det va… Nehepp, jag får väl gott vänta med kramar tills i afton – dvs om jag prioriteras framför Star Wars, lego och kompisar 😉

Annonser

Författare: Petra Liuski

Jag är kommunikationsstrateg, författare och föreläsare. Driver eget, njuter av det goda och drömmer stort.

4 thoughts on “Ville ta med mig honom hem

  1. Ja, våra mammahjärtan spelar oss ett spratt ibland. Kram.

  2. Jag vet…jag känner av sådant där ibland med. Idag ville jag ha honom hemma extra mycket, han var trött och ville varken till skola eller till sin pappa efter skolan vilket gör mig ledsen och skör i hjärtat. Men jag vet att innan skoldagen är slut så går det nog bra att få fara hem till pappan, jag ska ringa och höra med honom ikväll om det känns bättre. Jag tog en frisk morgonpromenad med honom ända fram till fritids och bara det gjorde honom pigg och glad, jag tror mest det berodde på mammapromenad än frisk luft 😉 visst?

Kommentera gärna, det uppskattar jag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s