Petra Liuski

Syndigt goda hallonmuffins på 25 min

2 kommentarer

Jag svängde ihop fantastiskt goda hallonmuffins till fikat idag. Busenkelt och snabbt, något som prioriteras i vissa lägen. Här är receptet:

ca 12 stycken små muffins

1. Vispa 2 ägg och 1,5 dl råsocker poröst.

2. Tillsätt 2 dl vetemjöl, 3/4 dl flytande margarin, 1 tsk vaniljsocker, 1,5 tsk bakpulver – rör om försiktigt.

3. Häll upp i små formar/bullformar.

4. Klicka i 1 msk hallonsylt i varje form.

5. Grädda mitt i ugnen på ca 175 grader tills dess att de fått fin färg och tagit ihop, ca. 10-15 min beroende på ugn.

Servera gärna muffinsen varma med lite vaniljglass till.

 

Annonser

Författare: Petra Liuski

Jag är kommunikationsstrateg, författare och föreläsare. Driver eget, njuter av det goda och drömmer stort.

2 thoughts on “Syndigt goda hallonmuffins på 25 min

  1. själv snodde jag ihop kolakladdkakemuffins toppade med selectedseven mintcrisp igår! sjukt smarrigt per insats och minut!

Kommentera gärna, det uppskattar jag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s