Petra Liuski

Nivå: fiskpinnar – och det blir värre

5 kommentarer

image

Ja, ungefär där befinner jag mig vad gäller fantasi. Att få ihop kombinationen snabbt och enkelt med gott och varierat är en utmaning. Men att tillfredställa en åttaårings önskan och vuxnas smaklökar samtidigt som det varma vädret, flyttstök och renovering ska beaktas..  ja där har ni en utmaning på en helt annan nivå.

Till helgen lägger vi till ytterligare spänning: hela familjen ska bo i huset UTAN kök. Vi har frys, micro och vattenkokare. Det ni 🙂 Menytips mottages gärna!

Annonser

Författare: Petra Liuski

Jag är kommunikationsstrateg, författare och föreläsare. Driver eget, njuter av det goda och drömmer stort.

5 thoughts on “Nivå: fiskpinnar – och det blir värre

  1. Vi hade bordsgrill och lånade minikök under köksrenoveringen. Det var kanon. Att diska i badrummet var inte lika kul. Lycka till!

  2. Du får börja matlådor redan nu så det bara är att värma annars tyckte jag grillen inte var så tokigt förslag men det förutsätter ju att vädret är någorlunda snällt mot er.

  3. Har ni grill? I så fall kommer ni ju långt och kan slänga på både kastruller och stekpannor på grillen! Annars kanske varmrökt fisk, lax, makrill etc kan va nåt? Sallader med kallrökt eller gravad lax och ägg (köp en äggkokare om du inte redan har en, sjukt bra investering!). Baljväxter och musslor på burk samt frysta skaldjur funkar ju. Couscous kan man ju fixa med bara ett vattenuppkok, annars är väl gott bröd bra som tillbehör. Tunnbrödwraps fyllda med goda saker kanske?

  4. Bjud in er hos familj, vänner, bekanta och nya grannar! Ta med lite råvaror och laga mat ihop – kalvstek & en knippa morötter till svärmor som får stå för kök, potatis och grädde. Typ så. Bryt is med grannen och fråga ifall denne kan ugnsteka en plåt potatis medan du grillar köttet. Det kan bli kul 🙂

  5. Frystorkat, ät ute och låtsas att ni är i fjällen 🙂

Kommentera gärna, det uppskattar jag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s