Petra Liuski

Kort om mig

Nyfiken och framåtblickande är två ord som beskriver mig väl. Massor av nya idéer flödar ständigt och jag älskar att drömma stort och få andra att våga. Jag är en organiserad ledartyp och en person som älskar såväl fart som stunder av lugn.

Till vardags driver jag två företag, är kommunikationsstrateg, föreläsare och skribent. Jag är även diplomerad coach, något jag drar nytta av i såväl arbetslivet som privat. Utöver det är jag engagerad i en rad andra trevliga sammanhang, bland annat som ordförande i ett par föreningar, koordinator och grundare av ett frukostnätverk. Just nu är jag föräldraledig men ser fram emot att snart börja jobba igen och låta maken få njuta av hemmastunder med lillskrutten.

Jag har skrivit onlineboken Facebooka smartare tillsammans med Nina Jansdotter, och funderar ständigt över andra bokidéer.

Blogga gör jag för att få skriva och framförallt dela med mig av mina tankar och min vardag. Jag har fått många kommentarer och feedback som bekräftar att mina texter och tankar gör nytta och hjälper andra. Det gör mig riktigt glad och får mig att vilja fortsätta dela med mig. Givetvis skriver jag också för att ge utlopp för min kreativitet och få skriva av mig.

Petra Liuski, foto Jens C HIlnerNågra snabba om mig:

Ålder: 35

Bor i: radhus i Umeå – men på väg till Skellefteå inom kort

Familj: maken Christoffer, sönerna Jonah och Jesse

Intressen: matlagning, träning, kommunikation, färg&form, tidningar&böcker, kultur

Passion: choklad – och kommunikation

Motto: bara Du bestämmer över Ditt liv.

Annonser